16:38 12.05.2023

"Добробут" відкрила нову клініку в будівлі колишнього готелю "Славутич" у Києві

2 хв читати
"Добробут" відкрила нову клініку в будівлі колишнього готелю "Славутич" у Києві

Медична мережа "Добробут" відкрила новий поліклінічний медцентр у будівлі колишнього готелю "Славутич" на лівому березі Києва.

Як повідомляється в пресрелізі мережі, площа медцентру становить 1150 кв. м, клініка розрахована на 300-400 пацієнтів на день.

Новий медичний центр надає повний спектр поліклінічних послуг для дітей і дорослих, а також має посилену експертизу за напрямами педіатрії та пренатальної діагностики в гінекології. Зокрема, відділення пренатальної діагностики оснащене надсучасним апаратом Voluson SWIFT з інтегрованим штучним інтелектом, що має опцію 3D-сканування в реальному часі.

"Добробут" - одна з найбільших в Україні приватних медичних мереж. До мережі входить 17 медичних центрів у Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія та аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей і дорослих за більш ніж 75 медичними напрямами. Щорічно фахівці "Добробуту" проводять понад 7000 операцій. У мережі працює понад 2800 співробітників.

Медмережа співпрацює з низкою міжнародних благодійних організацій, зокрема Direct Relief International, Children of War Foundation, International Medical Corps і University of Miami Global Institute, а також з однойменним благодійним фондом. За даними компанії, завдяки діяльності благодійних фондів Direct Relief International і "Фонд Добробут" у лікувально-діагностичному центрі "Добробут" можуть отримати безоплатну допомогу поранені військові та люди, які опинилися в скрутному становищі через війну.

За даними компанії, "Добробут" став першою приватною медмережею в Україні, яка отримала фінансування від федерального уряду США: за підтримки Корпорації міжнародного фінансування США (U.S. International Development Finance Corporation, DFC) компанія побудує сучасний центр фізичної реабілітації.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА