18:10 26.07.2023

Медмережа "Добробут" від початку року заплатила майже 160 млн грн податків

2 хв читати
Медмережа "Добробут" від початку року заплатила майже 160 млн грн податків

Медмережа "Добробут" у першому півріччі 2023 року заплатила до державного бюджету майже 160 млн грн податків.

Як повідомляють у її пресрелізі, у червні цього року в клініках "Добробуту" консультації отримали 32 тис. дорослих, що на 30% більше, ніж роком раніше, і 12 тис. дітей - на 70% більше.

Медмережа нагадує, що в першому півріччі вона відкрила два нові об'єкти: у січні розпочала свою роботу її багатопрофільна лікарня "Добробут" на проспекті М. Бажана, 12А, а у квітні - медичний центр "Добробут" для дорослих і дітей за адресою вул. Ентузіастів, 1/2.

Крім того, у квітні розпочала роботу нова стоматологічна клініка Dobrobut Dental Clinic на бульварі М. Міхновського, 14-16.

Мережа уточнює, що торік до трійки найзатребуваніших лікарів входили терапевт, акушер-гінеколог і невропатолог, 2023 року - терапевт, акушер-гінеколог і отоларинголог.

У пресрелізі зазначається також, що "Добробут" продовжує надавати безоплатну медичну допомогу українцям, які постраждали через війну. За підтримки міжнародного фонду Direct Relief і Dobrobut Foundation безоплатне стаціонарне та хірургічне лікування в лікувально-діагностичному центрі "Добробут" на вул. Сім'ї Ідзиковських, 3 від початку року отримали 469 осіб. За шість місяців Dobrobut Foundation залучила на лікування українців понад 2,4 млн грн.

На сьогодні мережа забезпечує роботою понад 2700 осіб.

"Добробут" - одна з найбільших в Україні приватних медмереж. До неї входять 17 медичних центрів у Києві та Київській області, служба невідкладної допомоги, стоматологія й аптеки. Медичні центри мережі надають послуги для дітей і дорослих за більше ніж 75 медичними напрямами. Щорічно фахівці "Добробуту" проводять понад 7000 операцій. У мережі працюють 2700 співробітників.

Із перших днів війни лікувально-діагностичний центр "Добробуту" в Києві за підтримки благодійних фондів Direct Relief International і "Фонд Добробут" надавав безоплатну допомогу пораненим військовим і людям, які опинилися в скрутному становищі через війну.

"Добробут" став першою приватною мережею в Україні, що отримала фінансування від федерального уряду США. За підтримки Корпорації міжнародного фінансування США (U.S. International Development Finance Corporation, DFC) "Добробут" побудує сучасний центр фізичної реабілітації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА