18:15 20.12.2023

Клініка ADONIS оцінює рівень захищеності своєї ІТ-структури майже в 97%

1 хв читати
Клініка ADONIS оцінює рівень захищеності своєї ІТ-структури майже в 97%

Клініка ADONIS оцінює рівень захищеності своєї ІТ-структури майже в 97%, використовує для забезпечення широкої доступності та стійкості ІТ-сервісів послуги різних операторів мобільного зв'язку та інтернет-провайдерів.

"Захищеність ІТ-структури клініки ADONIS становить 96,99%. Щоб гарантувати високий рівень захисту, ми постійно вдосконалюємо наше обладнання через процеси оновлення та модернізації. Це дає змогу ефективно протистояти сучасним кіберзагрозам і зберігати конфіденційність і цілісність даних наших пацієнтів", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в клініці.

Коментуючи залежність роботи ІТ-сервісів від роботи операторів мобільного зв'язку та інтернет-провайдерів, в ADONIS зазначили, що "клініка використовує послуги різних операторів мобільного зв'язку та інтернет-провайдерів для забезпечення широкої доступності та стійкості ІТ-сервісів".

"Часткова залежність від інтернет-провайдерів необхідна для забезпечення належного функціонування наших мережевих інфраструктур", - повідомили в клініці.

В ADONIS наголосили, що на роботу клініки вплинула нещодавня кібератака на оператора мобільного зв'язку "Київстар", проте ADONIS "оперативно виявив проблеми і вжив необхідних заходів".

"Ми швидко та ефективно переключилися на інші мережі, забезпечивши безперервність наших комунікацій та ІТ-сервісів. Цей досвід відзначив нашу здатність ефективно управляти непередбачуваними ситуаціями і забезпечувати безперебійну роботу наших ІТ-систем в умовах кіберзагроз", - наголосили в ADONIS.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА