16:04 13.12.2012

ВР затвердила перелік і кількісний склад комітетів. Наступне пленарне засідання призначено на 18 грудня

2 хв читати
ВР затвердила перелік і кількісний склад комітетів. Наступне пленарне засідання призначено на 18 грудня

У парламенті VII скликання буде 27 комітетів і одна контрольна комісія з питань приватизації.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", за відповідне рішення про перелік і кількісний склад комітетів на засіданні в четвер проголосували 238 народних депутатів. При цьому склад комітетів не було затверджено.

Рішення ухвалювали тільки депутати фракцій Партії регіонів, комуністи та позафракційні депутати, оскільки депутати фракцій "Батьківщина", "Свобода" та "УДАР" залишили сесійну залу.

Після голосування обраний у четвер спікером Верховної Ради Володимир Рибак закрив засідання і призначив наступне на вівторок, 18 грудня.

Як повідомлялось, у вівторок підготовча робоча група ухвалила рішення про створення у Верховній Раді VII скликання 27 комітетів і однієї спеціальної контрольної комісії з питань приватизації, тобто на один комітет більше, ніж у попередній Верховній Раді VI скликання. Підготовча група проголосувала за розділення Комітету з питань фінансової та банківської діяльності, податкової та митної політики на два комітети: Комітет з питань фінансової та банківської діяльності та Комітет з питань податкової та митної політики.

Незмінними залишилися Комітет з питань аграрної політики та земельних відносин, Комітет з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією, Комітет з питань будівництва, містобудування, житлово-комунального господарства та регіональної політики, Комітет з питань бюджету, Комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування.

Також залишилися Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Комітет з питань економічної політики, Комітет з питань європейської інтеграції, Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, Комітет у закордонних справах, Комітет з питань культури та духовності, Комітет з питань науки та освіти.

У Верховній Раді також збереглися Комітет з питань національної безпеки та оборони, Комітет з питань охорони здоров'я, Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, Комітет у справах пенсіонерів, ветеранів та інвалідів, Комітет з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, Комітет з питань правової політики, Комітет з питань правосуддя, Комітет з питань промислової, регуляторної політики та підприємництва, Комітет з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України.

Також залишилися незмінними Комітет з питань свободи слова та інформації, Комітет з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму, Комітет з питань соціальної політики та праці, Комітет з питань транспорту та зв'язку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА