16:25 19.12.2012

У ВР уже практично подiлили комiтети - спiкер Рибак

2 хв читати
У ВР уже практично подiлили комiтети - спiкер Рибак

У парламентi вже досягнуто домовленостi про розподiл 29 з 30 парламентських комiтетiв, повiдомив голова Верховної Ради Володимир Рибак.

"У мене в кабiнетi вже три чи чотири рази збиралися керiвники фракцiй, їхнi заступники. Сьогоднi вже є повне взаєморозумiння щодо 29 з 30 комiтетiв, один комiтет ми ще узгодимо. Тож завтра-пiслязавтра ми пiдготуємо списки всiх комiтетiв, керiвництва, предмети їх вiдання", - заявив В.Рибак в iнтерв'ю парламентському телеканалу "Рада" в середу.

"Усi фракцiї почули одна одну, всi думки ми врахували, i я думаю, що на сесiї на тому тижнi ми затвердимо й запустимо їх у роботу, тому що надходять закони вiд мiнiстерств, вiдомств, а менi нiкуди їх направляти", - додав вiн.

Вiдповiдаючи на запитання про те, якi законопроекти парламент розгляне насамперед, спiкер заявив, що це будуть законопроекти, спрямованi на створення нових робочих мiсць i пiдвищення рiвня заробiтної плати.

Ранiше повiдомлялося, що на засiданнi 13 грудня Верховна Рада затвердила кандидатури керiвництва парламенту та схвалила кандидатуру прем'єра. Наприкiнцi засiдання було затверджено рiшення про перелiк i кiлькiсний склад комiтетiв парламенту нового скликання, при цьому склад комiтетiв затверджено не було.

Вiдповiдно до рiшення передбачалося, що в парламентi VII скликання буде 27 комiтетiв i одна контрольна комiсiя з питань приватизацiї. На вiдмiну вiд парламенту попереднього скликання Комiтет з питань фiнансової та банкiвської дiяльностi, податкової та митної полiтики роздiлено на Комiтет з питань фiнансової та банкiвської дiяльностi та Комiтет з питань податкової та митної полiтики.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА