10:35 31.01.2013

"Телефонні хакери" намагалися зірвати збори опозиційних депутатів, заявляють у "Батьківщині"

2 хв читати

Невідомі особи вночі обдзвонили депутатів від опозиції з повідомленням про те, що захід нібито скасовується, повідомляє прес-служба Об'єднаної опозиції "Батьківщина" в четвер уранці.

Зокрема, як повідомила член фракції "Батьківщина" Людмила Денісова, о 00:30 їй зателефонували з номера керівника секретаріату фракції та чоловічим голосом повідомили про те, що на 9.00 збори народних депутатів скасовуються, а про подальший план дій депутатів обіцяли поінформувати додатково об 11.00.

"При цьому, як повідомляють депутати з фракції "УДАР", аналогічні дзвінки було здійснено з телефону працівників секретаріату їхньої фракції", - йдеться в повідомленні прес-служби "Батьківщина".

Такі дзвінки надійшли майже до половини депутатів фракції. Деякі отримали SMS такого самого змісту з невідомого номера російською мовою.

"Незважаючи на таке телефонне хуліганство, народні депутати від опозиції збираються в сесійній залі", - наголосили в прес-службі.

Як повідомлялося, раніше опозиція заявила, що зібрала 158 підписів за проведення позачергової сесії, на якій хотіла розглянути питання про відставку генпрокурора Віктора Пшонки та створити слідчу комісію щодо ситуації навколо екс-прем'єра Юлії Тимошенко та екс-міністра МВС Юрія Луценка.

У свою чергу В.Рибак наполягає на тому, що підстав для скликання позачергової сесії немає, посилаючись на інформацію про те, що 11 депутатів-підписантів перебували за межами України.

31 січня перший заступник лідера партії "Батьківщина", народний депутат Олександр Турчинов заявив, що на зборах опозиційних депутатів у четвер може бути висловлено недовіру голові Верховної Ради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко закликав німецьких депутатів до нового формату підтримки України

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА