15:41 04.04.2013

Парламентській більшості вистачає голосів для ухвалення законів, заявляють у Партії регіонів

1 хв читати
Парламентській більшості вистачає голосів для ухвалення законів, заявляють у Партії регіонів

Парламентській більшості вистачає голосів для ухвалення важливих законопроектів, заявляє народний депутат фракції Партії регіонів Микола Левченко.

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів у четвер, депутат акцентував увагу, що на засіданні Верховної Ради депутати змогли прийняти за основу низку важливих законів, зокрема, про внесення змін до закону про пенсії за особливі заслуги щодо призначення пенсій особам, що виховали п’ятьох і більше дітей.

"Цей законопроект дуже важливий, оскільки його ухвалення очікували багатодітні сім'ї, які потребують додаткової держдопомоги", - наголосив депутат.

І другий законопроект - про нарахування пені у разі невиплати зарплати, стипендії, пенсії чи інших виплат. "Якщо не вчасно виплачується зарплата, пенсія, стипендія, то нараховується пеня за кожен день затримки. Цей законопроект ухвалено в першому читанні, його доопрацьовуватимуть", - пояснив М.Левченко.

Він також висловив переконання, що ті депутати від опозиції, які хотіли прорватися на засідання парламенту, намагалися зірвати ухвалення цих питань.

"Я хочу акцентувати увагу на тому, що сьогодні Верховна Рада все-таки працює, ухвалюються важливі законопроекти, у залі відбувається дискусія. Є законопроекти, які ухвалено, є такі, які відхилено й відправлено на доопрацювання. Це означає, що нам вистачає голосів для ухвалення важливих законопроектів", - наголосив політик.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА