14:47 08.04.2013

Яцуба переміг на позачергових виборах до Севастопольської міськради

1 хв читати

Представник Партії регіонів, голова Севастопольської міськдержадміністрації Володимир Яцуба здобув перемогу на позачергових виборах до Севастопольської міськради за 19-м мажоритарним виборчим округом, повідомив перший заступник голови Севастопольської міськдержадміністрації Сергій Савенков.

"За Володимира Яцубу проголосували 1319 (58,8%) виборців, за представника партії "УДАР" Дмитра Білоцерківця - 639 (28,5%) і за висуванця від КПУ Сергія Суміна - 197 (8,8%) севастопольців", - сказав С.Савенков на апаратній нараді в понеділок, посилаючись на офіційні дані протоколу з мокрими печатками про результати позачергових виборів.

За його словами, до списків виборців за 19-м округом було внесено 6148 осіб, з яких узяли участь 2244 людини, 45 бюлетенів було зіпсовано.

"Вибори відбулися досить спокійно, відкрито, прозоро, якихось ексцесів, інших складних моментів не траплялося. Наші громадяни набралися толерантності, набрид цей бруд і нечесні якісь прийоми, тож сподіватимемося, що вибори в нас відбуватимуться тихо, спокійно, в рамках закону", - підсумував С.Савенков.

Як раніше повідомив голова міської виборчої комісії Валерій Медведєв, явка на позачергових виборах до Севастопольської міської ради за 19-м мажоритарним виборчим округом становила 36,5%.

Севастопольська міська виборча комісія призначила дострокові вибори за мажоритарним округом №19 на 7 квітня. Дострокові вибори за 19-м округом пов'язані зі смертю депутата Михайла Танасенка, обраного від Партії регіонів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США та Китай можуть разом наблизити справедливе завершення війни в Україні - Зеленський

Єрмак: $150 млн США підуть на зброю із запасів Пентагону, решта – на зміцнення ППО

МЗС вітає ухвалення ПА ОБСЄ Бухарестської декларації

Зеленський для Bloomberg TV: Якщо Трамп знає, як закінчити цю війну, він має сказати нам про це сьогодні

Зеленський у відповідь на пропозицію Орбана про припинення вогню і переговори з РФ виклав свій план щодо проведення другого Саміту миру

Україна і Чехія домовилися фіналізувати найближчим часом текст двосторонньої безпекової угоди

Зеленський очікує від угорського головування в Раді ЄС достатньої оборонної підтримки та прогресу в євроінтеграції

У Кишиневі відбудеться тристороння зустріч глав МЗС України, Молдови та Румунії

Молдова не має наміру скасовувати безвізовий режим із РФ і країнами СНД - глава МЗС республіки

Орбан: Ми хочемо укласти глобальну двосторонню угоду про співпрацю з Україною

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА