15:58 08.04.2013

Павло Балога ще раз подасть заяву про вихід із фракції Партії регіонів - "Єдиний центр"

1 хв читати

Народний депутат України Павло Балога заявляє, що ще раз напише заяву про вихід із фракції Партії регіонів і відправить рекомендованим листом на адресу апарату Верховної Ради.

Як повідомляє прес-служба партії "Єдиний центр", П.Балога зробить це для того, щоб вже не було спекуляцій з боку представників влади щодо існування чи не існування документа.

"Я давно подав документи на вихід із фракції Партії регіонів, але якщо апарат Верховної Ради не вміє працювати, тому це питання не до мене", - сказав депутат.

Політик заявляє, що причина затримки в оприлюдненні його заяви про вихід із фракції - бажання партії влади позбавити його мандата силами суддів Конституційного Суду саме як члена їхньої фракції.

П.Балога впевнений, що це рішення суду все одно повинні внести на розгляд парламентаріїв. І ще питання в тому, чи всі представники партії влади захочуть голосувати за позбавлення депутатських повноважень, адже розуміють, що завтра таке може статися з ними.

Як повідомлялося, 13 грудня прес-служба партії "Єдиний центр" повідомила, що П.Балога написав заяву про вихід зі складу фракції Партії регіонів у Верховній Раді. Відповідний документ було передано голові парламенту Володимиру Рибаку.

Павло Балога - рідний брат екс-міністра надзвичайних ситуацій України, народного депутата VII скликання, Віктора Балоги.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА