11:28 16.05.2013

Депутат Міщенко пропонує відправити у відставку голів КМДА та Київської ОДА через бездіяльність під час сильних снігопадів

1 хв читати

У Верховній Раді зареєстровано проект постанови про звернення до президента України Віктора Януковича з пропозицією звільнити голову Київської міськдержадміністрації Олександра Попова та голову Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка.

Проект постанови №2998, ініціював позафракційний народний депутат Сергій Міщенко, законопроект зареєстровано на сайті парламенту 15 травня. Сам автор документа стверджує, що подав його до апарату Верховної Ради 25 березня.

За словами С.Міщенка, керівництво парламенту спеціально блокувало реєстрацію проекту постанови. "А потім він дивним чином зник. Я неодноразово звертався з офіційними заявами і до апарату Верховної Ради, і до Регламентного комітету, але сліди проекту постанови знайти не змогли", - цитує депутата його прес-служба.

С.Міщенко назвав головною причиною подачі цього проекту постанови повну бездіяльність влади Києва та Київської області під час сильних снігопадів наприкінці березня.

"А тепер, коли давно зійшов сніг, а разом з ним і асфальт, коли в Київ та область прийшло справжнє спекотне літо, в апараті Верховної Ради раптово знайшовся проект постанови про відставку чиновників і його одразу ж зареєстрували", - іронізує депутат.

На його переконання, такий довгий процес реєстрації відбувався з єдиною метою - відвести реальну загрозу відставки для А.Присяжнюка та О.Попова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА