12:45 17.05.2013

Президентська кампанія-2015 вже почалася і триває за сценарієм боротьби "фашисти - антифашисти", вважає Томенко

2 хв читати
Президентська кампанія-2015 вже почалася і триває за сценарієм боротьби "фашисти - антифашисти", вважає Томенко

В Україні намітилася нова кампанія розколу країни за лінією боротьби "фашисти - антифашисти", вважає голова парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко (фракція "Батьківщина").

"В Україні почалася неоголошена президентська кампанія за сценарієм боротьби між фашистами і антифашистами", - сказав М.Томенко в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю.

"Не знаю політтехнологи якої країни підказали цю ідею владі, але факт залишається фактом - нинішня підготовка до так званої антифашистської акції має не локальний характер, а стратегічний напрям - поділити громадян України на дві категорії "фашистів" і "антифашистів", - вважає політик .

За його словами, така схема виведе на другий план соціальні, економічні питання, проблему корупції, а на першому плані встануть ціннісні, мовні, історичні питання.

"Саме такий світоглядний розділ України буде лише загострюватися і розкручуватися для того, щоб його можна було перевести на період президентської виборчої кампанії. Тоді громадянам України запропонують не так обирати і голосувати за того чи іншого кандидата, як висловити свою підтримку так званим фашистам або антифашистам", - переконаний М.Томенко.

Політик висловив переконання, що ця тема є небезпечною, і якщо її будуть продовжувати до 2015 року, то фактично ідея розколу країни може стати офіційною державною доктриною.

За його словами, в результаті загострення такого протистояння "виграє чи програє не якийсь конкретний кандидат, а програє держава та її цілісність".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА