11:54 23.05.2013

Журналістів, які влаштували акцію на засіданні Кабміну, не позбавили акредитації - прес-секретар прем'єра

2 хв читати

Журналістів, які провели акцію на засіданні уряду 18 травня, не позбавлятимуть акредитації до Кабінету Міністрів, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар прем'єр-міністра Миколи Азарова Віталій Лук'яненко.

"У нас завжди були хороші ділові відносини. Все, чого я вимагаю від журналістів, - це об'єктивність, передання правдивої інформації та дотримання порядку під час засідань уряду. Порядок на засіданнях дуже важливий не лише для нас, а й для країни загалом. Я готовий вас (журналістів - ІФ) бачити на засіданнях надалі та продовжувати співпрацю", - передав В.Лук'яненко слова прем'єр-міністра М.Азарова під час зустрічі з журналістами, які брали участь в акції в четвер.

За словами прес-секретаря прем'єр-міністра, на зустрічі був присутній міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, який поспілкувався з журналістами і відповів на їхні запитання.

М.Азаров пообіцяв присутнім, що інцидент із побиттям журналістів 18 травня в Києві буде ретельно розслідуваний, і що це питання перебуває на контролі уряду.

Як повідомлялося, в середу вранці журналісти на засіданні уряду влаштували акцію з вимогою звільнити міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, на що прем'єр-міністр висунув вимогу позбавити їх акредитації.

Коли на засідання прийшов прем'єр, кілька журналістів із різних видань повернулися до нього спинами, на яких були таблички з написом "Сьогодні журналісти, завтра - ваша дочка, сестра, дружина", а також містилася вимога звільнити главу МВС.

М.Азаров у відповідь висунув вимогу позбавити акредитації журналістів, які влаштували акцію.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА