10:44 28.05.2013

Депутат Каплін подав до суду на прем'єр-міністра України

1 хв читати

Народний депутат фракції "УДАР" Сергій Каплін звернувся до Окружного адміністративного суду Києва щодо бездіяльності прем'єр-міністра Миколи Азарова, який не відповідав на його депутатські звернення.

Як повідомляється на офіційному сайті "УДАРу", С.Каплін направив на адресу прем’єра депутатське звернення щодо зловживання службовим становищем директором кадрового забезпечення секретаріату Кабміну Юрієм Євтєєвим, у якому вимагає перевірити факти неправомірного присвоєння Ю.Євтєєву другого рангу державного службовця та факти застосування чиновником зброї проти сільських жителів. За інформацією парламентарія, інцидент стався, коли селяни намагалися повернути захоплений чиновником місцевий пляж.

"Відповідно до закону, М.Азаров мав письмово відповісти на звернення протягом десяти днів. Минуло майже два місяці, відповіді немає. Проте в результаті мого звернення до прокуратури остання вже порушила справу проти чиновника за фактом його стрільби в людей", - зазначив С.Каплін.

При цьому депутат наголосив, що, незважаючи на розголос, якого набула ця справа, прем'єр продовжує відмовчуватися. "Я звертався до прем’єра через ЗМІ, з трибуни парламенту, а він демонстративно ігнорує українські закони та покриває "Лозинського номер два". Тому я подав позов до суду і прошу визнати протиправною бездіяльність прем’єр-міністра України Азарова щодо ненадання в установленому законом порядку письмової відповіді на депутатське звернення, направлене 18 квітня цього року", - сказав С.Каплін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА