13:07 07.06.2013

Яценюк про вихід депутатів із фракції "Батьківщина": Гроші Януковича нас не переможуть

2 хв читати
Яценюк про вихід депутатів із фракції "Батьківщина": Гроші Януковича нас не переможуть

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявляє, що його фракцію залишають депутати, оскільки тиск чиниться лише на "Батьківщину", й обіцяє триматися до останнього.

"Тому що наразі атака відбувається тільки на нас, і дай Боже, щоб інших не атакували", - сказав А.Яценюк на брифінгу в п'ятницю, відповідаючи на запитання журналістів, чому депутати йдуть із його фракції.

Він наголосив, що минулого четверга кілька депутатів фракції "Батьківщина" виступили з заявою про тиск на них. "Відбувається масований тиск, спроби скуповування і триває боротьба з найбільшою опозиційною фракцією", - зазначив А.Яценюк.

"Але ми вистоїмо, і я не здамся. Це персональний привіт Віктору Януковичу - його гроші нас не переможуть", - запевнив він.

Як повідомлялося, народні депутати фракції "Батьківщина" В'ячеслав Кутовий і Володимир Купчак 6 червня заявили про вихід із фракції.

В.Купчак, пояснюючи свій вихід, зокрема, зазначив, що фракція "Батьківщина" зрадила екс-прем'єра Юлію Тимошенко, яка просила припинити акцію "Вставай, Україно!". Крім того, парламентарій заявив, що після голосування за закон про санаційний банк, проти якого голосувала фракція "Батьківщина", він отримав погрози на свою адресу з боку А.Яценюка, зокрема щодо фізичної розправи.

Як заявив народний депутат Володимир Литвин (позафракційний), загалом було шість заяв депутатів про вихід із фракції "Батьківщина": "Наскільки мені відомо, таких заяв було шість... Наскільки мені відомо, була домовленість не оприлюднювати ці заяви".

"Поки що не слід сподіватися на якусь масову міграцію, однак депутати активізуються до 2015 року", - сказав В.Литвин в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" в п'ятницю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА