17:26 07.06.2013

Депутати Марганецької міськради висловили недовіру меру-регіоналу

2 хв читати

Депутати Марганецької міської ради (Дніпропетровська область) на сесії в середу висловили недовіру міському голові, голові місцевої організації Партії регіонів Олегу Бідняку.

Як розповів журналістам депутат Марганецького міськради Микола Якименко (фракція "Батьківщина"), за недовіру міському голові проголосували 25 депутатів із 28 присутніх на сесії. "Недовіру висловили семеро депутатів-опозиціонерів і 18 депутатів-регіоналів", - заявив він.

За словами депутатів, таке рішення депутатів було викликано тим, що О.Бідняк постійно порушував закони, не дослухався до думки депутатів, грубо і нетактовно поводився на сесіях і в спілкуванні з людьми. "За останні чотири місяці на рішення виконкому та сесій прокуратура міста подала 10 протестів. Протести за два рішенням, які підтримали депутати і на які міський голова наклав вето, стали останньою краплею, яка переповнила чашу терпіння депутатського корпусу, зокрема і депутатів-регіоналів", - зазначив М.Якименко.

Він також розповів про порушення під час проведення тендера на пасажирські перевезення в Марганці. За словами М.Якименка, перед тендером О.Бідняк зібрав усіх представників автоперевізників міста та отримав від них кошти, зобов'язавшись продовжити з ними угоди з перевезень, однак переможцем тендера на більшості маршрутів стала компанія, підконтрольна заступнику міського голови Марганця Миколі Шкуро.

"Учасники тендеру поскаржилися до прокуратури. Та провела перевірку та винесла протест, на який міський голова наклав вето. Схожа ситуація була і з КП "Міськкомунгосп", тарифи якого не були затверджені міським виконкомом. І знову протест прокурора і знову вето", - зазначив М. Якименко.

За його словами, тепер Верховна Рада України має встановити дату виборів міського голови Марганця.

Наразі обов'язки міського голови Марганця покладені на секретаря міської ради Олександра Білого. У Марганецькій міськраді 36 депутатів, з яких 29 осіб входять до фракції Партії регіонів, четверо представниками від "Батьківщини" і "Фронту Змін", один - представником "Свободи" і двоє – від інших партій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА