16:25 12.06.2013

Суд зобов'язав спікера вилучити у Балоги і Домбровського посвідчення і картки для голосування - Кармазін

1 хв читати

Окружний адміністративний суд Києва зобов'язав голову Верховної Ради України Володимира Рибака вилучити посвідчення і картки для голосування депутатів у Павла Балоги і Олександра Домбровського.

"Нам зачитали рішення - позов задовольнити. Пообіцяли, що сьогодні ми зможемо його побачити у другій половині дня", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" в середу автор позову, колишній народний депутат Юрій Кармазін.

Він повідомив, що у своєму позові до В.Рибака попросив суд "визнати протиправною бездіяльність голови Верховної Ради зі створення умов для унеможливлення Домбровському і Балозі виконувати повноваження депутатів у Верховній Раді".

"Я попросив зобов'язати голову Верховної Ради вжити заходів із вилучення у Домбровського і Балоги посвідчення народного депутата, нагрудного знаку і карток для голосування", - повідомив Ю.Кармазін.

Як повідомлялося, 8 лютого 2013 року ВАСУ визнав неможливим встановити результати виборів у двох округах - №11(Вінницька область) і №71(Закарпатська область), попри те, що ЦВК визнала обраними в цих округах і зареєструвала народними депутатами відповідно Олександра Домбровського і Павла Балогу, після чого вони склали присягу.

ВАСУ скасував постанови ЦВК в частині реєстрації цих народних депутатів і визнав відсутність у них статусу і повноважень народних депутатів України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА