17:29 02.07.2013

Одесити за 2,5 року досі не знають своїх депутатів і не довіряють міськраді та меру - КВУ

2 хв читати

Одесити практично не знають, хто представляє їхні інтереси в Одеській міськраді, а самій міськраді та меру Одеси Олексію Костусєву - не довіряють.

Такі дані оприлюднило Одеське обласне відділення Комітету виборців України за підсумками проведеного соціологічного опитування.

Зокрема, понад 88% одеситів не знають депутата, обраного до міської ради від їхнього округу. Понад 38% одеситів взагалі не бажають звертатися до своїх депутатів із жодних питань, тобто взагалі не довіряють інституту депутата-мажоритарника.

"Незадовільна робота зі своїми виборцями, вкрай слабке інформування про виконану роботу, а також відсутність звітності перед виборцями багато в чому є причиною того, що незадоволених роботою депутатів більше, ніж задоволених: 32% - не задоволені, 31% - задоволені", - йдеться у звіті облКВУ.

Водночас 37% виборців взагалі не можуть оцінити роботу своїх депутатів. Крім того, ще більше не задоволені одесити роботою міського голови та міської ради. 48% одеситів не задоволені роботою міської ради та 45,5% одеситів не задоволені роботою мера. При цьому лише 15,6% - задоволені роботою ради та 21,5% задоволені роботою мера.

Свої дослідження облКВУ приурочив до "екватора" депутатської діяльності. У травні 2013 року виповнилося 2,5 року від початку роботи поточного скликання Одеської міської ради та міського голови.

Опитування проводила Одеська обласна організація ВГО "Комітет виборців України" з 28 травня по 19 червня 2013 року в Одесі. Методом інтерв'ю було опитано 1047 одеситів, що мають право голосу, за простою випадковою вибіркою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА