10:12 19.08.2013

Сесія Київради скликана законно - Герега

2 хв читати
Сесія Київради скликана законно - Герега

Заступник міського голови - секретар Київради Галина Герега зазначила, що, скликаючи засідання, вона діяла законно, повідомляє прес-служба КМДА.

"Спілкуючись з журналістами перед початком пленарного засідання сесії Київради, заступник міського голови - секретар Київради Г.Герега зазначила, що, скликаючи засідання, вона керувалася законами України про статус депутатів місцевих рад та місцеве самоврядування і послалася на рішення Окружного адміністративного суду Києва, який визнав законність роботи Київради ", - наголошується в повідомленні.

На пленарному засіданні Київрада планують прийняти 5 постанов, а також звернення до Верховної Ради України з розгляду питання призначення виборів Київської міської ради та визначення терміну їх проведення.

Міськрада планує направити звернення до парламентаріїв з проханням терміново розглянути питання про встановлення меж міста Києва, збереження Біличанського лісу, а також внести зміни до Бюджетного кодексу України щодо зарахування до доходів бюджету міста Києва податку на доходи фізичних осіб.

В окремому зверненні до Верховної Ради депутати Київради виступлять з пропозицією дати оцінку діям народних депутатів України та їх помічників-консультантів під час участі в роботі пленарних засідань сесії Київради, що відбулися протягом 2012-2013 років, та внести зміни до законів та інших нормативно-правових актів, які б встановлювали повноваження народного депутата України, помічника-консультанта народного депутата України та порядок їх участі у роботі сесій сільських, селищних, міських, районних у містах, районних та обласних рад та засіданнях їх органів.

«Я дуже сподіваюся, що сьогоднішнє пленарне засідання буде результативним, тому що від його проведення залежать долі сотень тисяч киян», - резюмувала секретар Київради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА