11:03 16.10.2013

Київ і надалі максимально сприятиме місії Кокса-Квасневського - МЗС

1 хв читати

У Міністерстві закордонних справ України взяли до уваги рішення щодо продовження мандата місії Кокса-Квасневського і заявили про готовність усіляко сприяти спостережній місії Європарламенту.

"В Україні взяли до уваги рішення Конференції президентів ЄП щодо продовження мандата місії ЄП у складі президентів Александра Квасневського і Пета Кокса. Розглядаємо цей крок як визнання вагомого внеску місії в зміцнення довіри між Україною та ЄС", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс, відповідаючи на прохання прокоментувати продовження мандата місії.

За його словами, в Україні поділяють високу оцінку діяльності цієї місії, зокрема в проведенні незалежного моніторингу внутрішньополітичних процесів у державі, а також у сприянні в здійсненні важливих реформ у рамках євроінтеграційного курсу країни.

"В Україні підтверджують намір і надалі усіляко сприяти діяльності місії ЄП і виходять зі спільної з країнами-членами та інституціями ЄС зацікавленості у створенні належної основи для підписання угоди про асоціацію між Україною та ЄС на саміті Східного партнерства у Вільнюсі в листопаді цього року", - наголосив представник МЗС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА