11:39 16.10.2013

Три опозиційні партії на перевиборах у 5 округах підтримають кандидатів одна одної

2 хв читати
Три опозиційні партії на перевиборах у 5 округах підтримають кандидатів одна одної

Три опозиційні партії об'єднають свої зусилля під час перевиборів у п’яти мажоритарних округах, підтримуючи кандидатів одна одної, повідомив народний депутат фракції "Батьківщина" Микола Томенко.

"На з'їзді партії "Свобода" я заявляю про нашу підтримку їхнього кандидата Юрія Левченка (округ №223)", - розповів в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" М.Томенко, який у середу відбув на з'їзд "Свободи" зі з'їзду "Батьківщини".

"Уперше в історії України три опозиційні партії домовляються про єдиних кандидатів у депутати від трьох політичних сил. Як правило, ми домовляємося про єдність уже після поразки, але тепер ми об'єднуємо наші сили перед виборами", - сказав він.

За його словами, таку саму підтримку надаватиме партія "УДАР".

Він також розповів, що кандидати в депутати від "Батьківщини" залишаються незмінними: в 94-му окрузі - директор ТОВ "Мако" Віктор Романюк, у 132-му - голова громадської організації "Селянський фронт" Аркадій Корнацький, в 194-му - приватний підприємець Микола Булатецький, у 197-му - помічник-консультант народного депутата Леонід Даценко.

М.Томенко також повідомив, що партія "Батьківщина" має намір делегувати своїх представників в усі виборчі комісії в округах, де відбуватимуться вибори.

Він висловив сподівання, що кандидата Віктора Романюка, який нині перебуває в Італії, Центральна виборча комісія також зареєструє.

Відповідаючи на уточнювальне запитання, якщо ЦВК відмовиться реєструвати В.Романюка, кого "Батьківщина" висуватиме замість нього, він наголосив, що це питання ще не обговорювалося і прізвищ можливих кандидатів не називали.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА