18:16 22.10.2013

Депутат Лабунська називає свій законопроект про лікування засуджених за кордоном спробою знайти золоту середину у питанні Тимошенко

1 хв читати

Позафракційний народний депутат України Анжеліка Лабунська вважає, що її законодавча ініціатива з пропозицією лікування засуджених за кордоном у контексті вирішення питання екс-прем'єра України Юлії Тимошенко є спробою знайти компроміс для влади та опозиції у вирішенні цієї ситуації.

"На сьогодні рішення стосовно Юлії Тимошенко є доленосним для всієї України. Зараз наша основна мета - підписання Угоди про асоціацію з ЄС у Вільнюсі. Саме тому в питанні лікування Юлії Тимошенко має бути знайдена золота середина, компроміс, що його підтримають два табори парламенту - влада і опозиція", - наводить коментар депутата її прес-служба.

А.Лабунська як позафракційний депутат висловила думку, що її законопроект є саме таким компромісом. "Я є проєвропейським політиком, я бачу майбутнє нашої країни лише у поглибленні співробітництва з ЄС, кроком назустріч такій співпраці є підписання Асоціації. Саме тому мій законопроект є спробою знайти компроміс для депутатів Верховної Ради України ", - зазначає автор проекту закону.

Як повідомлялося, А.Лабунська внесла до Верховної Ради законопроект про можливість лікування засуджених за кордоном у разі, якщо за рік безперервного стаціонарного лікування в лікарні за межами установи пенітенціарної системи ув'язнений не досяг повного лікування. У цьому ж документі вона пропонує, щоб суд одночасно ухвалив рішення про звільнення такої особи від покарання через хворобу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА