16:56 23.10.2013

О.Бондаренко: Влаштовуючи мітинг біля Київради, опозиція прогулює робочий день у парламенті

1 хв читати

У середу, в день опозиції в парламенті, її представники не працюють на своїх робочих місцях, а мітингують біля Київради, тому виникає запитання - чи не помилилися їхні виборці у виборі, заявила народний депутат України, заступник голови фракції Партії регіонів Олена Бондаренко.

"Враховуючи, що середа традиційно є днем опозиції у Верховній Раді, і порядок денний, як правило, формується за її бажанням, опозиціонери сьогодні вийшли не на роботу, а на мітинг під Київраду", - цитує народного депутата прес-служба Партії регіонів.

"Ще вчора, обговорюючи питання про проведення дострокових виборів у Києві, Арсеній Яценюк раптом заявив, що народні депутати від опозиції підуть у середу до стін Київради. А чи згодні з такими діями виборці?", - поцікавилася вона.

У зв'язку з цим парламентарій поставила запитання, чи за тих людей виборці віддавали голоси, бачачи, що тепер їхні обранці не виконують своїх прямих обов'язків. "У них робочий день. До того ж, це день опозиції, а їх немає на робочому місці", - повідомила О.Бондаренко.

Народний депутат вважає, що "ці люди мають відповісти, що вони в робочий день роблять на тих "п'ятачках", де, як правило, виникають масові заворушення", - вважає парламентар.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА