16:01 26.10.2013

Тимошенко обіцяє заради євроінтеграції приймати всі пропозиції місії Кокса-Квасневського, хоч би якими важкими вони були - відкритий лист

2 хв читати
Тимошенко обіцяє заради євроінтеграції приймати всі пропозиції місії Кокса-Квасневського, хоч би якими важкими вони були - відкритий лист

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко обіцяє заради євроінтеграції України приймати всі пропозиції наглядової місії Європарламенту на чолі з екс-президентом ЄП Петом Коксом та екс-президентом Польщі Олександром Квасневським, "хоч би якими важкими вони були".

"Я заявляю, що заради підписання угоди про асоціацію я без жодного обговорення завжди з вдячністю приймала всі, наголошую, всі пропозиції місії президентів Кокса-Квасневського, узгоджені з лідерами ЄС, на моє звільнення, і надалі заради європейського майбутнього моєї країни я буду приймати всі їхні пропозиції, хоч би якими важкими вони для мене були", - йдеться у відкритому листі Ю.Тимошенко, яке зачитав народний депутат від "Батьківщини" Сергій Соболєв у п'ятницю ввечері в ефірі програми Шустер Live.

Екс-прем'єр стверджує, що ніколи не висувала і не має наміру висувати місії ЄП будь-які умови або вимоги щодо її долі і закликає "припинити всі провокації".

"Для всіх представників влади, які намагаються організувати провокації навколо мого імені, заявляю, що я ніколи - чуєте? - ніколи не висувала жодних умов або вимог щодо моєї долі місії президентів Кокса-Квасневського, і ніколи цього не робитиму. Вважаю підтримку й унікальну боротьбу, яку веде світове демократичне співтовариство за моє звільнення, божим благословенням, актом доброї волі, прикладом безпрецедентної моральності та гуманності. Світові лідери нікому нічим не зобов'язані. Як я можу ставити їм якісь вимоги або з чимось не погоджуватися щодо умов мого звільнення? Припиніть всі провокації та провокаційні розмови", - йдеться у відкритому листі Ю.Тимошенко.

Екс-прем'єр також обіцяє, що якщо місія ЄП відмовиться від процедури її помилування і вирішить, що проблему потрібно вирішувати шляхом ухвалення закону, фракція "Батьківщини" підтримає той законопроект, який буде узгоджено з П.Коксом і О.Квасневським.

"Якщо місія президентів Кокса-Квасневського ухвалить рішення відмовитися від процедури мого помилування і вирішить, що необхідно перейти до ухвалення закону у Верховній Раді щодо мого звільнення, то наша команда проголосує тільки за той варіант законопроекту, який буде повністю узгоджений з місією лідерів ЄС", - йдеться у відкритому листі Ю.Тимошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА