11:08 05.11.2013

Регіонал Олійник наполягає на розгляді закону "Про лікування ув'язнених за кордоном" профільним комітетом у середу 6 листопада

1 хв читати

Народний депутат Володимир Олійник виступає проти внесення законопроекту позафракційного нардепа Анжеліки Лабунської "Про лікування ув'язнених за кордоном" на голосування в парламенті без розгляду у профільному комітеті, чергове засідання якого заплановано на середу 6 листопада.

"Якщо говорити про компроміс, який необхідно знайти, я не думаю що він такий, як запропонувала опозиція – завтра, без розгляду комітету терміново ухвалити законопроект. - це не компроміс", - сказав він у програмі "Свобода слова" на каналі ICTV в понеділок увечері.

Він повідомив, що на середу 6 листопада заплановано чергове засідання парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Планується, що першим питанням буде розглянуто президентський законопроект "Про прокуратуру", а другий пункт порядку денного - питання екс-прем'єра Тимошенко.

Депутат пояснив, що на засіданні цього комітету в понеділок не прийшла достатня кількість депутатів для кворуму, оскільки не всіх вчасно попередили про проведення засідання.

В.Олійник озвучив свою думку про те, що Ю.Тимошенко не можна одночасно з дозволом лікуватися за кордоном звільняти від відбування покарання. "Не можна звільняти від відбування покарання. Лікуйся, повертайся і відбувай покарання", - додав депутат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА