13:25 06.11.2013

Регіонали не готують провокацій у ВР 7 листопада, але комуністи можуть принести свою символіку, а свободівці можуть відреагувати на це, - Олійник

2 хв читати

Депутат фракції Партії регіонів Володимир Олійник сподівається, що засідання Верховної Ради у четвер не буде зірвано.

"Я прочитав про це, я сподіваюся, що все буде добре", - сказав В.Олійник журналістам у середу, відповідаючи на запитання про те, чи знає він про підготовлювані провокації та зрив засідання Верховної Ради у четвер.

В.Олійник нагадав, що закон про регламент Верховної Ради забороняє використання у залі прапорів, плакатів і будь-якої партійної символіки.

"Але я вам нагадаю, 14 жовтня що зробила "Свобода"? Занесла антикомуністичні плакати", - сказав депутат.

При цьому В.Олійник зазначив, що 7 листопада з нагоди річниці Жовтневої революції "можна очікувати, що й комуністи скажуть своє слово проти фашистів і націоналістів".

"Що це буде? Конфлікт", - припустив В.Олійник.

При цьому депутат наголосив, що фракція Партії регіонів категорично проти того, щоб зривати засідання в четвер.

В.Олійник зазначив, що депутати фракції Компартії "дійсно можуть прийти з будь-якою символікою для того, щоб продемонструвати свою позицію до річниці Жовтневої революції, однак питання полягає в тому, як на це відреагують депутати фракції "Свобода".

"Я вважаю, що якщо вони демократи і піклуються про європейські стандарти, вони спокійно поставляться до цього", - переконаний депутат.

При цьому В.Олійник наголосив, що йому невідомо, чи дійсно мають намір депутати фракції КПУ завтра заносити якусь символіку, присвячену річниці Жовтневої революції, до сесійної зали парламенту.

Депутат зазначив, що йому не хочеться навіть думати про те, що, можливо, засідання парламенту закриють у четвер просто зранку. "Я не хочу про це навіть думати. Хочу думати про те, що все буде добре", - підсумував він.

Раніше в середу лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що опозиційні фракції в четвер не піддадуться на провокації зі зриву засідання парламенту та розгляду законопроекту про вирішення питання Тимошенко. "Я переконаний, що фракції опозиції зроблять все для того, щоб не піддатися на провокацію, яку планує Партія регіонів", - сказав він.

Як повідомлялося, у четвер Верховна Рада планує розглянути чотири законопроекти, спрямовані на вирішення питання екс-прем'єра України Юлії Тимошенко. Цього самого дня парламент можуть відвідати керівники моніторингової місії Європейського парламенту в Україні Александр Квасневський і Пет Кокс.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА