15:16 06.11.2013

Виведення активів з України назвати "вибірковим правосуддям" проти Тимошенко вже не можна, заявляють у Партії регіонів

2 хв читати
Виведення активів з України назвати "вибірковим правосуддям" проти Тимошенко вже не можна, заявляють у Партії регіонів

Народний депутат фракції Партії регіонів Євген Мураєв переконаний, що юридичні процедури в США та Швейцарії щодо повернення незаконно виведених екс-прем'єром України Юлією Тимошенко та Павлом Лазаренком активів допоможуть зрозуміти європейським політикам, ким є Ю.Тимошенко.

"Учора британська юридична фірма Lawrence Graham подала позов до суду Женеви і петицію до Міністерства юстиції США про повернення Україні незаконно вивезених коштів Юлією Тимошенко і Павлом Лазаренком... Тепер юристи мають довести в західній правовій системі, що Ю.Тимошенко причетна до незаконного виведення активів з України і що вона була у змові з П.Лазаренком", - наводить слова депутата прес-служба Партії регіонів.

На його думку, під час цих юридичних процесів можуть спливти нові факти й обставини. "Боюся, що після цього кількість охочих захищати колишнього прем'єр-міністра різко зменшиться... Юридичні процеси на Заході щодо повернення незаконно виведених коштів Юлією Тимошенко розставлять всі крапки над "і". Їх уже не можна назвати "вибірковим правосуддям". І якщо процес буде успішним, то українські громадяни та бюджет України отримає назад хоча б частину коштів, виведених екс-прем'єром за кордон", - резюмував Є.Мураєв.

Як повідомлялося, Міністерство доходів і зборів України розпочало судовий процес у США та Швейцарії для захисту інтересів держави Україна у справі про розкрадання $200 млн, у незаконному привласненні яких підозрюють групу осіб, зокрема українських екс-прем'єрів Ю.Тимошенко та Павла Лазаренка. Міндоходів доручило міжнародній юридичній фірмі Lawrence Graham представляти їхні інтереси в майбутніх судових процесах у низці країн світу та вжити всіх необхідних заходів для найкращого захисту інтересів держави Україна.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА