13:21 11.11.2013

Регіонал Богословська пропонує розробити абсолютно новий законопроект, що надасть можливість відправити Тимошенко на лікування за кордон

2 хв читати
Регіонал Богословська пропонує розробити абсолютно новий законопроект, що надасть можливість відправити Тимошенко на лікування за кордон

Член робочої групи з підготовки законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном, народний депутат України від фракції Партії регіонів Інна Богословська пропонує розробити новий законопроект, що дозволив би виїхати на лікування екс-прем'єру Юлії Тимошенко.

"Якщо ми хочемо досягти результату, треба розробляти новий законопроект... Лише новий законопроект має великі шанси бути проголосованим у залі", - зазначила І.Богословська п і д час засідання робочої групи в понеділок у Києві.

У свою чергу, член робочої групи Ірина Луценко (фракція "Батьківщина") зазначила, що представники опозиції пропонують доопрацювати законопроект на базі законопроекту позафракційного народного депутата Анжеліки Лабунської.

У парламенті зареєстровано чотири законопроекти про лікування ув'язнених за кордоном. При цьому у "Батьківщині" заявили, що опозиція підготувала ще один, п'ятий проект закону, і передала його голові Верховної Ради та керівнику фракції Партії регіонів.

У зв'язку з цим спікер Володимир Рибак пообіцяв скликати позачергове засідання на середу, 13 листопада.

Як повідомлялося, Брюссель очікує від українського парламенту ухвалення до Вільнюського саміту трьох документів: щодо вирішення "питання Тимошенко", закону про прокуратуру України і про реформування виборчого законодавства.

Раніше П.Кокс повідомив, що місія має надати свій звіт Європарламенту 14 листопада, після чого документ буде передано на розгляд засідання Ради ЄС, запланований на 18 листопада.

У Вільнюсі 28-29 листопада відбудеться саміт Східного партнерства, на якому може бути підписано Угоду про асоціацію Україна-ЄС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА