17:38 12.11.2013

Власенко не має наміру змінювати графік відвідувань Тимошенко

2 хв читати
Власенко не має наміру змінювати графік відвідувань Тимошенко

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко, колишній народний депутат Сергій Власенко заявляє, що не має наміру змінювати графік відвідувань своєї підзахисної, і сподівається, що обраний щодо нього запобіжний захід надасть йому можливість відвідувати Ю.Тимошенко в такому ж режимі.

"Ні, і не було взагалі жодних підстав застосовувати з якийсь запобіжний захід Звичайно, хтось може сказати, про "пощастило, не заарештували. Сьогодні не заарештували - завтра заарештують. Завтра скажуть, що я взагалі російський шпигун. Суддя стояла абсолютно чітко на позиції Генпрокуратури, нехтувала матеріалами справи" , - сказав С.Власенко журналістам у вівторок після обрання йому запобіжного заходу Печерський райсудом.

Коментуючи рішення суду, він заявив: "Це свідчить про одне - що судова система імені Януковича-Портнова працює. Політичні репресії імені Януковича тривають".

С.Власенко запевнив, що не переховувався від слідства і не має наміру цього робити.

Відповідаючи на запитання про те, чи зможе він після обрання запобіжного заходу виконувати функції захисника Ю.Тимошенко в повному обсязі, С.Власенко сказав: "У цій частині суд ухвалив рішення так: з одного боку вони мене зобов'язали двічі на тиждень десь там відзначатися, а це означає, що в ці дні я точно не зможу поїхати до Юлії Володимирівни. Але при цьому вони надали мені можливість без жодних дозволів їздити до Харкова. Я їздив до цього в Харків орієнтовно двічі на тиждень. Я не збираюся змінювати свій графік, але це в тому випадку, якщо прокуратура не буде мене смикати на якісь ефемерні слідчі дії".

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", після обрання йому запобіжного заходу С.Власенко заявив, що їде до Головного слідчого управління Генпрокуратури, куди він мав прибути на допит ще о 14.00.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА