11:29 15.11.2013

Власенко: жодних законних підстав відмовляти Тимошенко в побаченні з соратниками немає

2 хв читати
Власенко: жодних законних підстав відмовляти Тимошенко в побаченні з соратниками немає

Законодавчих підстав для скасування побачення екс-прем'єра Юлії Тимошенко з її соратниками не існує, вважає захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.

"Якщо вона хоче проводити таку зустріч, а вона хоче, якщо Юрій Луценко, Ірина Луценко та Арсеній Яценюк приїхали на побачення, я не бачу жодних законних підстав для її скасування", - сказав С.Власенко телефоном кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна".

Він наголосив, що право на побачення - це право екс-прем'єра. "Це її право і вона його реалізує, а не медики. Це (скасування побачення - ІФ) абсолютно надумані речі", - наголосив Власенко.

За його словами, у четвер жодних ознак застуди в екс-прем'єра не було і вона підтвердила своє бажання зустрітися з соратниками у п'ятницю, написавши ще одну заяву.

С.Власенко також зазначив, що в терміновому порядку хтось із захисників виїде до Харкова, щоб відреагувати на ситуацію.

Як повідомлялося, 14 листопада екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що разом із дружиною, народним депутатом від фракції "Батьківщина" Іриною Луценко, має намір відвідати Ю.Тимошенко. "Вже кілька днів я підтверджую, що на завтра мене і мою дружину Ірину запросила до себе на побачення Юлія Тимошенко", - написав політик у своєму акаунті в Twitter в четвер.

У п'ятницю вранці вони прибули до лікарні. До подружжю Луценків також приєднався лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк і нардеп цієї ж фракції Арсен Аваков.

Водночас у п'ятницю вранці в прес-службі Державної пенітенціарної служби України повідомили, що Ю.Тимошенко хворіє на гостру респіраторну вірусну інфекцію і її відвідування наразі обмежено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА