15:54 20.11.2013

Робгрупа із законопроекту про лікування засуджених за кордоном перервала роботу заради засідання профільного комітету

2 хв читати

Робоча група з підготовки законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном перервала свою роботу для проведення засідання профільного комітету.

Відповідну пропозицію голови робочої групи Геннадія Васильєва (фракція Партії регіонів ) підтримали більшість членів групи.

Член робочої групи Володимир Олійник ( фракція Партії регіонів) нагадав , що на засіданні комітету має бути розглянуто підготовлений до другого читання законопроект про прокуратуру, внесений президентом України.

У зв'язку з цим Г.Васильєв вніс пропозицію перервати розгляд законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном з тим, щоб провести засідання комітету, а після нього продовжити засідання робочої групи.

Спостерігачі від Європейського парламенту екс-президент ЄП Пет Кокс та екс-президент Польщі Александр Кваснєвський після оголошення перерви полишили засідання робочої групи, не уточнивши, чи повернуться вони, коли група відновить свою роботу.

Під час засідання робочої групи її учасники погодили, зокрема, ще один з пунктів законопроекту, згідно з яким, у разі скоєння особою злочину в період перебування на лікуванні на території України, суд призначає їй покарання відповідно до чинного законодавства.

Крім того, у разі скоєння злочину на території іноземної держави, де особа проходить лікування, суд припиняє дію свого рішення про направлення на лікування за кордон, і призначає такій особі відбування покарання, а також ухвалює рішення про повернення до України такій людині для відбування покарання.

Депутати також дійшли згоди щодо пункту про те, що термін , який людина перебував за кордоном на лікуванні, не зараховується до загального терміну відбування покарання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА