13:13 22.11.2013

Робгрупа з підготовки законопроекту про лікування ув'язнених за кордоном продовжить свою роботу - керівник

2 хв читати

Робоча група з підготовки законопроектів про лікування ув'язнених за кордоном у Верховній Раді України продовжить свою роботу, заявляє керівник групи, депутат фракції Партії регіонів Геннадій Васильєв.

"На моє прохання на 11:30 сповістили всіх про те, що збирається робоча група. Ми прийшли, виявилось, що були чотири людини, більше нікого не було. Почекали десять хвилин, більше ніхто не підійшов, тому всі розійшлися", - розповів Г.Васильєв про те, чому засідання у п'ятницю не відбулося .

"Я думаю, що робоча група працюватиме, лише потрібно, щоб ми більш організовано підходили до цієї роботи", - наголосив парламентар, додавши, що, окрім тих депутатів від провладної більшості, які прийшли на засідання робочої групи, було і кілька депутатів, які представляли опозиційні фракції, однак їх все одно не вистачало для кворуму на засіданні для ухвалення рішень.

"Робоча група має працювати, тому що розпорядження (про її створення - ІФ) не скасоване, рішення комітету про створення робочої групи не скасовано, тому потрібно працювати над законопроектом", - наголосив Г. Васильєв.

Коментуючи на прохання журналістів інформацію про те, що опозиційні депутати мають намір зареєструвати ще один законопроект про лікування ув'язнених за кордоном з урахуванням усіх пропозицій, що були висловлені і підтримані під час засідань робочої групи, керівник групи наголосив, що такий документ необхідно вносити консенсусом, тому що ні в опозиції, ні у провладної більшості може не вистачити голосів для його ухвалення.

"Ми вже про це говорили. Якщо опозиція чи провладні депутати будуть вносити свої пропозиції, свій законопроект, він не пройде в залі. Ми домовилися з першого дня роботи робочої групи про те, що потрібно подати на розгляд Верховної Ради лише узгоджений законопроект. Я неодноразово вже про це говорив: не вистачить голосів ні у Партії регіонів, ні в опозиції для того, щоб цей законопроект пройшов", - наголосив він.

Депутат нагадав про заяву фракції комуністів щодо того, що вона не має наміру голосувати за ухвалення такого закону. "Тому нам треба досягати лише консенсусу", - сказав Г. Васильєв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА