12:36 26.11.2013

"Батьківщина" занепокоєна станом здоров'я Тимошенко і знову наполягає на її звільненні - заява

1 хв читати
"Батьківщина" занепокоєна станом здоров'я Тимошенко і знову наполягає на її звільненні - заява

Партія "Батьківщина" вимагає від влади припинити повну ізоляцію і звільнити екс-прем'єра України Юлію Тимошенко.

"Батьківщина" жорстко вимагає від влади: покласти край знущанням з Юлії Тимошенко, припинивши її повну ізоляцію, та звільнити Юлію Тимошенко, а також виконати вимогу нашого лідера та мільйонів українців і підписати угоду про асоціацію з ЄС", - ідеться в заяві партії, поширеній у вівторок.

У політсилі обурені тим, що якщо раніше соратників Ю.Тимошенко не пустили до неї, "вигадавши історію про її міфічну хворобу", то тепер з метою ізоляції лідера опозиції влада запровадила карантин у всьому Харкові.

"Янукович позбавив лідера опозиції можливості дізнаватися про те, що відбувається в країні, та тримати зв’язок зі своєю партією. Влада відмовила Юлії Тимошенко навіть у побаченнях з донькою та адвокатами", - зазначили в "Батьківщині".

У відповідь Ю.Тимошенко оголосила 25 листопада голодовку, "протестуючи проти такої цинічної та підлої поведінки влади та вимагаючи підписання угоди про асоціацію з ЄС у Вільнюсі".

"Ми знаємо, якою мужньою жінкою є Юлія Тимошенко і на які кроки вона здатна піти заради майбутнього України. Але ми також свідомі того, що її організм ослаблений тривалою хворобою і псевдолікуванням, яке нав’язує офіційна система охорони здоров’я. Сьогодні стоїть питання про реальну загрозу життю Юлії Тимошенко", - наголошується в заяві.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА