14:30 04.12.2013

Опозиція побоюється провокацій влади у вигляді підкинутого трупа - Яценюк

2 хв читати
Опозиція побоюється провокацій влади у вигляді підкинутого трупа - Яценюк

Опозиційні сили побоюються, що влада може підкинути труп, і він може бути підставою для силового розгону мирної акції протесту, заявив лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк.

"Партія регіонів готує сценарій провокацій: це може бути або труп активіста, або труп міліціонера - і на цій підставі розпочати фактично криваву різанину", - сказав А.Яценюк на прес-конференції в штабі опозиції в Києві в середу.

За його даними, автором силового сценарію розгону мітингу є секретар РНБО Андрій Клюєв.

Раніше в середу народний депутат фракції Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що в середу на майдані Незалежності опозиція готує провокації з тим, щоб загострити протестну ситуацію в країні.

"Лідери опозиції вважають, що сьогодні масові мітинги затихають і потрібно загострити ситуацію в Україні, і розуміють, що українці дуже болісно відгукуються на такі дії як побиття, кров, вбивство", - сказав він на брифінгу в середу в Києві, додавши, що "обговорюється питання про вбивство когось на Майдані, або ж про спроби підкинути труп".

В.Олійник також назвав прізвища, деякі з яких грузинські, а також зазначив, що вони "мають безпосереднє відношення до консультацій і порад таким чином загострити ситуацію".

Народний депутат повідомив, що він передав відповідну заяву в СБУ і МВС, вказавши джерело такої інформації. Журналістам він повідомив, що цю інформацію йому надала особа, близька до керівників майдану, проте він відмовився називати її.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА