18:40 16.12.2013

Оброблено дані 97% протоколів на довиборах до ВР: як і раніше, перемагає лише один представник опозиції

2 хв читати

За даними оброблення 97,07% протоколів дільничних виборчкомів в електронному вигляді, в 94-му окрузі лідирує Руслан Бадаєв, у 197-му - Леонід Даценко ("Батьківщина"), у 223-му - Віктор Пилипишин, а в округах №132 та №194 уже визначено переможців: Микола Круглов та Михайло Поплавський відповідно.

Згідно з даними, оприлюдненими на сайті Центральної виборчої комісії, в 94-му окрузі оброблено 91,11% протоколів, за депутата Київської облради, заступника директора ВАТ "Гадячсир" Р.Бадаєва проголосували 58,93% виборців, за представника Радикальної партії Андрія Лозового - 21,76%.

У 197-му окрузі оброблено 97,26% протоколів, упевнено лідирує шеф-редактор газети "Нова молодь Черкащини" Л.Даценко (63,22%), лідер Спілки ветеранів Афганістану Сергій Червонописький набирає 23,51%.

У 223-му окрузі після оброблення 97,02% протоколів надалі лідирує керівник організації "Кияни передусім" Віктор Пилипишин (45,35%), його конкурент - свободівець Юрій Левченко - набирає 40,53%.

Як повідомлялося, в мажоритарному окрузі №132 за результатами оброблення 100% протоколів окружних виборчих комісій переміг самовисуванець, голова Миколаївської облдержадміністрації (ОДА) Микола Круглов. За нього проголосували 47,85%, тоді як за його найближчого конкурента, що висувався від Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", лідера громадської організації "Селянський фронт" Аркадія Корнацького - 45,31% голосів.

В окрузі №194 за результатами оброблення 100% протоколів переміг самовисуванець, ректор Київського національного університету культури Михайло Поплавський. Він набрав 53,54% голосів виборців, тоді як його найближчий конкурент Микола Булатецький, що висувався від Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", набрав 35,87% голосів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА