11:16 26.12.2013

Міністр інфраструктури чергуватиме в Кабміні на Новий рік, глава МЗС - на Різдво

2 хв читати

Міністр інфраструктури Володимир Козак буде черговим членом Кабінету Міністрів у середу, 1 січня, ідеться в розпорядженні уряду "Про чергування 1-7 січня 2014 року".

Розпорядження видано з метою забезпечення вирішення невідкладних питань 1-7 січня 2014 року. Його підписав прем'єр Микола Азаров 25 грудня.

На четвер, 2 січня, черговим призначено міністра освіти і науки Дмитра Табачника, на п'ятницю, 3 січня - міністра екології та природних ресурсів Олега Проскурякова, а на суботу, 4 січня - міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

На неділю, 5 січня, згідно з розпорядженням, черговим членом Кабміну призначено міністра аграрної політики та продовольства Миколу Присяжнюка, на понеділок, 6 січня - міністра оборони Павла Лебедєва, а на вівторок, 7 січня - міністра закордонних справ Леоніда Кожару.

Водночас першому заступнику міністра Кабінету Міністрів Владиславу Забарському доручено забезпечити чергування відповідальних працівників у секретаріаті Кабінету Міністрів.

"Керівникам міністерств, інших центральних органів виконавчої влади встановити чергування керівних працівників на зазначений період", - йдеться в розпорядженні.

Як повідомлялося, раніше Кабінет Міністрів ухвалив постанову про перенесення вихідних днів на новорічні та різдвяні свята з 1 по 7 січня включно. "Було прийнято рішення про перенесення кількох вихідних днів для того, щоб був вихідний період з 1 по 7 січня включно", - заявила заступник міністра соціальної політики України Лідія Дроздова.

Вона уточнила, що робочий день 2 січня переноситься на суботу, 11 січня, 3 січня - на суботу, 25 січня і 6 січня - на суботу, 8 лютого.

При цьому буде забезпечено безперебійну роботу органів Пенсійного фонду, Казначейства й "Укрпошти".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА