10:13 27.12.2013

Гендиректор ZIK і депутат зі "Свободи" посварилися у Львові

2 хв читати
Гендиректор ZIK і депутат зі "Свободи" посварилися у Львові

Генеральний директор львівського медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов заявив про те, що на нього напав і вдарив в обличчя депутат Львівської облради від ВО "Свобода" Йосип Ситник.

За словами журналіста, інцидент стався в четвер увечері в туалеті сесійної зали Львівської облради, перед початком зборів ради народного об'єднання "Майдан".

"Депутат Ситник накинувся на мене зі словами "Ах це ти! Давно хотів тобі...", після чого ударив в обличчя", - розповів агентству Д.Добродомов.

У заяві прес-служби ZIK зазначено, що медіа-холдинг засуджує таку поведінку депутата облради і закликає керівництво ВО "Свобода" відреагувати на "ганебний вчинок" свого колеги.

"Викликає занепокоєння той факт, що обласний обранець дозволив собі застосувати фізичне насилля до журналіста і навіть не побоявся зробити це у будівлі обласної ради", - сказано в заяві прес-служби медіа-холдингу ZIK.

У свою чергу в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода" заявили, що Й.Ситник спростовує інформацію, що він начебто напав і ударив Д.Добродомова.

За словами депутата, між ним і журналістом сталася словесна перепалка у присутності кількох людей.

"Добродомов підійшов до мене привітатися. Я ж попросив його спочатку вибачитися за матюки, які пролунали від нього на мою адресу 24 листопада на сцені львівського Євромайдану. Він попросив мене відійти поговорити в туалеті. Коли ми опинилися наодинці - він знову почав нецензурно лаятися. Я йому сказав: "Дмитро – ти не чоловік, з тобою немає про що розмовляти" і вийшов. Він вибіг за мною і продовжував кричати. Я пішов у протилежному напрямку", - наводить слова депутата прес-служба ЛОО ВО "Свобода". У повідомленні зазначено, що ВО "Свобода" обурена "спробами провокацій, які намагається реалізувати генеральний директор телеканалу "ЗIК" Дмитро Добродомов".

"Вважаємо, що застосовувати такі методи самопіару і політичної боротьби - гидко і ницо. Це аморально і низько, ба більше, непродумано. Звинувачувати в побитті заступника завідувача кафедри НУ "Львівська політехніка", кандидата наук Йосипа Ситника - щонайменше безглуздо. Вимагаємо від Д.Добродомова публічних вибачень та негайного спростування інформації", - сказано в повідомленні прес-служби ЛОО ВО "Свобода".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА