18:54 16.01.2014

"Батьківщина" та "Свобода" пропонують скасувати всі рішення ВР від 16 січня - проекти постанов

2 хв читати

Депутати від опозиційних фракцій "Батьківщина" та "Свобода" зареєстрували проекти постанов про скасування всіх рішень, ухвалених Верховною Радою в четвер, 16 січня.

Так, на сайті парламенту є проект постанови про скасування рішення Верховної Ради про прийняття в цілому проекту закону про внесення змін до регламенту Верховної Ради (№3883-П), автори - Арсеній Яценюк (фракція "Батьківщина"), Андрій Пишний (фракція "Батьківщина") та Олег Тягнибок (фракція "Свобода"). Ці самі депутати зареєстрували проекти постанови про скасування рішення парламенту про прийняття в цілому проекту закону про внесення змін до закону "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян (№3879-П), про скасування рішення про прийняття в цілому проекту закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі (№3855-П).

Депутати також пропонують скасувати рішення про прийняття в цілому проекту закону про державний бюджет України на 2014 рік (№3000-П1) і про прийняття в цілому проекту закону про внесення змін до ст. 197 Податкового кодексу України щодо звільнення від обкладення податком на додану вартість операцій із ввезення на митну територію України природного газу (№3853-1-П1). Окрім цього, депутати з фракції "Свобода" Олександр Мирний та Ігор Швайка зареєстрували проект постанови про скасування рішення парламенту про прийняття за основу та в цілому проекту цього закону (№3853-1-П).

А.Яценюк, А.Пишний та О.Тягнибок також хочуть скасувати рішення про прийняття в цілому проекту закону про внесення змін до закону "Про безоплатну правову допомогу" (№3792-П), про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо заочного кримінального провадження (№3587-П).

У переліку проектів постанов - скасування рішень про прийняття в цілому проекту закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за заперечення чи виправдання злочинів фашизму (№2179а-П), а також - щодо відповідальності за осквернення або руйнування пам'ятників, споруджених у пам'ять тих, хто боровся проти нацизму в роки Другої світової війни (№2178а-П), про прийняття в цілому проекту закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо відповідальності за адміністративні правопорушення під час футбольних матчів (№3837-П).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА