11:08 25.06.2014

Клімкін представив мирний план Порошенка на конференції ОБСЄ

1 хв читати
Клімкін представив мирний план Порошенка на конференції ОБСЄ

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін у рамках проведення щорічної конференції ОБСЄ з питань безпеки 24 червня виступив із доповіддю про реалізацію мирного плану президента України Петра Порошенка, який спрямований на врегулювання ситуації в східних областях країни, повідомляє департамент інформаційної політики МЗС.

"Міністр ознайомив учасників зустрічі з кроками щодо реалізації мирного плану з врегулювання ситуації на сході країни, запропонованого Петром Порошенком, та наголосив на важливій ролі ОБСЄ, зокрема, через діяльність Спеціальної моніторингової місії в Україні, у сприянні процесу врегулювання", - йдеться в повідомленні.

П.Клімкін розповів про грубе порушення принципів і зобов'язань ОБСЄ з боку РФ, що призвело "до анексії Криму та загострення ситуації на сході України".

"Більшість делегацій держав-учасниць ОБСЄ висловили повну підтримку мирному плану президента України П.Порошенка та вітали одностороннє припинення вогню з боку українських силовиків", - зазначено в повідомленні.

Учасники засідання наголосили на необхідності спільних зусиль із метою звільнення заручників, зокрема, вісьмох спостерігачів ОБСЄ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА