09:16 05.08.2014

Порошенко скасував низку пільг генералам у відставці

1 хв читати
Порошенко скасував низку пільг генералам у відставці

Президент України Петро Порошенко скасував низку пільг генералам і державним радникам юстиції, звільненим за вислугою строку служби.

Як повідомляє прес-служба глави держави, в понеділок П.Порошенко підписав указ «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких указів Президента України», яким скасовано низку пільг генералам армії, генералам внутрішньої служби та державним радникам юстиції, звільненим за вислугою строку служби.

Зокрема, скасовано положення про те, що звільнені по вислузі строку служби військові чиновники можуть бути призначені на посаду радника Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ або іншого військового формування, а державний радник юстиції - на посаду радника Генпрокуратури. При цьому їм було надано грошове, автотранспортне, медичне й інші види обслуговування за останньою посадою, а також право мати помічника.

Також їм забезпечувалося щорічне безоплатне санаторно-курортне лікування з відшкодуванням вартості проїзду в межах України, оплачувалося 50% вартості користування житлом, комунальними послугами та телефоном.

Крім того, у разі працевлаштування таких осіб після звільнення за вислугою строку служби на інше місце роботи незалежно від форм власності на них поширювалися безкоштовне медичне обслуговування, санаторно-курортне лікування та сплата 50% комунальних послуг за рахунок держави.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА