16:16 28.08.2014

Голова Нацкомісії з питань захисту суспільної моралі проситиме Порошенка і власників ЗМІ підписати хартію щодо турботи про націнтереси

1 хв читати
Голова Нацкомісії з питань захисту суспільної моралі проситиме Порошенка і власників ЗМІ підписати хартію щодо турботи про націнтереси

Голова Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі Василь Костицький має намір просити президента України Петра Порошенка підписати з власниками медіабізнесу хартію про партнерство в турботі про національні інтереси в інформаційному просторі.

"Я хочу звернутися до президента з проханням провести зустріч з власниками медіабізнесу і порушити питання про підписання хартії... У цій хартії буде прописано, що свобода слова і турбота про національні інтереси є спільною турботою держави і медіабізнесу", - сказав він у четвер.

За словами В.Костицького, Комісія перманентно займалася проблемами запобігання розповсюдження антиукраїнської інформації в українських ЗМІ, але на сьогоднішній день її обсяги настільки великі, що з ними складно впоратися.

Також він зазначив, що сьогодні спостерігається нова особливість в антиукраїнській інформаційній війні: "Вона стала комплексною, і вона вже не обслуговує бойові події, а навпаки, ці бойові події стали засобом обслуговування антиукраїнської інформаційної війни".

Крім цього, В.Костицький переконаний, що українські ЗМІ не повинні оприлюднювати інформацію про пересування і місце розташування українських військових. Оприлюднення такої інформації має вважатися сприянням терористам.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА