16:09 01.09.2014

Законопроект "Про очищення влади" буде доопрацьовано до кінця понеділка, у вівторок його вже можуть розглянути у ВР - голова робгрупи Дерев'янко

2 хв читати
Законопроект "Про очищення влади" буде доопрацьовано до кінця понеділка, у вівторок його вже можуть розглянути у ВР - голова робгрупи Дерев'янко

Робоча група з підготовки до другого читання законопроекту "Про очищення влади " (люстрації) розробить текст законодавчої ініціативи вже до кінця дня у понеділок, і не виключено розгляд люстраційного проекту закону у сесійній залі на засіданні парламенту у вівторок.

"У нас буде завдання до кінця сьогоднішнього дня отримати фінальний документ із нашими правками, співавторів, щоб його запропонувати Комітету", - заявив голова робгрупи, позафракційний народний депутат Юрій Дерев'янко в понеділок.

За його словами, голова Верховної Ради Олександр Турчинов звернувся до представника президента у парламенті Руслана Князевича, до голови парламентського комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Давида Жванії з проханням розглянути законопроект на комітеті, щоб "можна було це питання виносити після обіду" у вівторок на засідання Верховної Ради.

За словами Ю.Дерев’янка, профільний комітет Д.Жванії може провести таке засідання у вівторок.

У свою чергу, народний депутат фракції "Батьківщина", член робочої групи Леонід Ємець висловив думку, що в другому читанні і загалом проект закону про люстрацію депутати можуть розглянути на засіданні Верховної Ради в четвер. Якщо Верховна Рада змінить графік своєї роботи і в четвер не буде пленарного засідання, народний депутат вважає, що законопроект слід розглянути у вівторок.

Водночас парламентар фракції "Батьківщина" Андрій Шевченко висловлює припущення, що проект закону "Про очищення влади" може бути винесено на розгляд народними депутатами тоді, коли розглядатиметься ратифікація угоди про асоціацію Україна - ЄС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА