11:50 02.09.2014

Суд заарештував московське майно українського бізнесмена Коломойського - СК РФ

2 хв читати
Суд заарештував московське майно українського бізнесмена Коломойського - СК РФ

уд на клопотання слідства заарештував майно українського підприємця, голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського, якого звинувачують у РФ у справі про застосування заборонених засобів і методів ведення війни.

Як повідомив у вівторок "Інтерфаксу" офіційний представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін, зокрема заарештовано офісну будівлю, розташовану в Москві. Цей об'єкт належить ЗАТ "Еліт-холдинг", співзасновником якого є І.Коломойський.

"На підставі отриманих рішень суду у зазначеній будівлі проведено обшук, під час якого виявлено й вилучено документи, важливі для кримінальної справи. Крім того, на підставі постанови суду за клопотанням слідства на цей об'єкт нерухомості накладено арешт зі встановленням заборон ЗАТ "Еліт-Холдинг" на виконання щодо нього відповідних розпоряджень", - зазначив В.Маркін.

Він наголосив, що арешт було накладено "з метою припинення фінансування терористичної діяльності й інших злочинних дій щодо мирного населення південного сходу України".

"Слідчий комітет продовжує роботу з виявлення інших активів Ігоря Коломойського, зокрема в Республіці Крим", - зазначив В.Маркін.

Басманний суд Москви раніше санкціонував заочний арешт І.Коломойського, фігурант перебуває в міжнародному розшуку. Його звинувачують в організації низки злочинів: убивств, застосуванні заборонених засобів і методів ведення війни, перешкоджанні професійній діяльності журналістів, викраденні людей (ч. 3 ст. 33, п. п. "а", "б", "е", "ж", "л" ч. 2 ст. 105, ч. 3 ст. 33, ч. 1 ст. 356, ч. 3 ст. 33, ч. 3 ст. 144, ч. 3 ст. 33, п. "а" ч. 3 ст. 126 КК РФ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон закликав Нетаньяху домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА