13:15 10.09.2014

Платформа "Народний кандидат" має намір привести до ВР нових громадських лідерів

2 хв читати
Платформа "Народний кандидат" має намір привести до ВР нових громадських лідерів

Передвиборна платформа "Народний кандидат" підтримає на парламентських виборах безпартійних кандидатів-самовисуванців у мажоритарних округах, які зможуть представити свою підтримку не менше 500 підписів виборців свого округу і поділяють її програмні цілі, заявив координатор платформи Андрій Ревтов.

"Ми на відкритій платформі створюємо той базис людей, які дійсно хочуть змін у цій країні", - заявив А.Ревтов на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у середу.

За його словами, до координаційної ради платформи "Народний кандидат" звернулися вже понад 80-ти кандидатів з різних регіонів, однак покищо не прийнято рішення підтримати лише 11 з них.

"У нас є всі підстави думати, що платформа "Народний кандидат" на сьогоднішній день є не просто певною платформою для виборів, а рухом, який охопив усю Україну", - зазначив він.

Активіст Дмитро Павліченко, який тривалий час перебував у місцях позбавлення волі і як політв'язень був звільнений після Революції гідності, заявив, що йде на вибори з однією метою - захистити всіх громадян України від тієї страшної каральної машини, яка все ще існує".

"Я йду з метою захистити не лише простих громадян, але і малий та середній бізнес, підняти економіку країни", - зазначив він.

У Меморандумі платформи, яка була оприлюднена на прес-конференції, йдеться, що фахівці платформи готові допомогти кандидатам-мажоритарникам у процесі підготовки, проведення та захисту результатів волевиявлення українського виборця на майбутніх парламентських виборах.

"Наші цілі - не допустити "колишніх" у владу, привести до перемоги на мажоритарних округах нових громадських лідерів, не забруднених політикою, корупцією, зв'язками з олігархічними структурами", - йдеться в меморандумі.

Платформа "Народний кандидат" також має намір взяти участь і в наступних місцевих і парламентських виборах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Експрезидент Франції Олланд іде на позачергові парламентські вибори

"Мирні пропозиції" Путіна більше схожі на пропаганду, ніж на реальні кроки, вважає прем'єрка Італії

Прем'єр Великої Британії Сунак: Путін не зацікавлений у справедливому мирі

Гарріс Зеленському: Сполучені Штати поділяють ваше бачення закінчення цієї війни та припинення страждань українського народу

Кулеба і Боррель обговорили прогрес України на шляху в ЄС і постачання зброї

Президент Єврокомісії: Заморожування конфлікту сьогодні, в той час як війська РФ окупують територію України, не є відповіддю

Шольц: Припинення вогню без переговорів і дорожньої карти до справедливого миру легітимізує захоплення РФ української землі

У G7 закликали КНР чинити тиск на РФ, щоб та припинила агресію проти України - комюніке

РФ має заплатити понад $486 млрд за завдані Україні збитки, триває пошук шляхів змусити її зробити це - декларація лідерів G7

Київрада встановила прозорі правила в роботі МАФів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА