09:45 17.09.2014

Посол Палестини в Україні: Конфлікти на сході України і в секторі Газа не однакові

2 хв читати
Посол Палестини в Україні: Конфлікти на сході України і в секторі Газа не однакові

Конфлікт у Донецькій і Луганській областях не схожий на конфлікт у секторі Газа, стверджує Посол Палестини в Україні Мохамед Аль-Асаад.

Ніякої схожості того, що відбувається і відбувалося у вас, та що відбувалося в секторі Газа. В нашому випадку це була зовнішня агресія - адже ми не є громадянами держави Ізраїль, а є громадянами держави Палестина, яку в 2012 році визнало 138 держав", - сказав М.А.Асаад в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна", яке опубліковано на сайті агентства.

За його словами, Палестина підтримує і дотримується міжнародного права. "Ми не втручаємося у внутрішні справи іншої держави і вітаємо знаходження узгодженого мирного рішення для завершення нинішньої кризи. Ми вітаємо договір про припинення вогню", сказав він.

Також посол зробив офіційну заяву: "Президент Палестини Махмуд Аббас не робив і не буде робити жодних заяв, в яких було б втручання у внутрішні справи української держави або ж тих, що стосуються української кризи або будь-якої іншої держави. Якщо б будь-яку заяву було зроблено - ми б про неї повідомили. Якщо будь-яка думка, озвучена від імені Палестини, поширюється не президентом, МЗС або посольства Палестини - воно не є офіційним", повідомив М.А.Асаад.

Як повідомлялося, екс-голова Рахункової палати РФ Сергій Степашин після поїздки в Палестину розповів, що президент країни Махмуд Аббас у розмові з ним провів паралель подій у Луганську та Донецьку з подіями в секторі Газа.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА