16:49 22.09.2014

Харківська облрада планує виділити додаткові кошти на облаштування держкордону із РФ

1 хв читати
Харківська облрада планує виділити додаткові кошти на облаштування держкордону із РФ

Харківська облрада на черговій сесії в четвер, 25 вересня, планує внести зміни до регіональної програми "Облаштування та реконструкція українсько-російської ділянки державного кордону в межах Харківської області" на період до 2015 року та виділити додаткові кошти на її реалізацію.

"Буде передбачено додаткове фінансування. Понад 2 млн грн буде направлено на реалізацію заходів, передбачених у цій програмі", - сказав голова Харківської облради Сергій Чернов на прес-конференції в понеділок.

Він уточнив, що додаткові кошти заплановано направити, зокрема, на облаштування державного кордону з Російською Федерацією.

Як повідомлялося, в жовтня 2013 року Харківська облрада ухвалила регіональну програму "Облаштування та реконструкція українсько-російської ділянки державного кордону в межах Харківської області" на період до 2015 року.

Серед очікуваних результатів виконання програми, окрім забезпечення функціонування 51 місцевого пункту пропуску, називалися приведення інфраструктури пунктів пропуску у відповідність з європейськими стандартами, створення належних умов зручного і цивілізованого перетину українсько-російського державного кордону для населення двох прикордонних областей України та Росії.

Обсяг фінансування програми становить 6 млн 90 тис. грн (проектування, будівництво і облаштування 51 місцевого пункту пропуску).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА