20:06 07.10.2014

Передвиборні дебати стартують 13 жовтня на Першому національному

2 хв читати

Із понеділка, 13 жовтня, на Першому національному телеканалі стартують дебати у рамках виборчої кампанії на позачергових виборах Верховної Ради.

У вівторок директор НТКУ Зураб Аласанія в прямому ефірі провів жеребкування між представниками партій і визначив сім четвірок партій, які візьмуть участь у дебатах.

Згідно з результатами жеребкування, 13 жовтня в дебатах візьмуть участь партії "Народний фронт", Націонал-демократична партія України, "Зелена планета" та "Заступ", а 14 жовтня відбудуться дебати між партіями "Блок Петра Порошенка", "Україна майбутнього", "Конгрес українських націоналістів" і Партією зелених України.

15 жовтня відбудуться дебати між "Правим сектором", "Інтернет партією", партіями "5.10" та "Україна - єдина країна", 16 жовтня - між партіями "Сильна Україна", "Нова політика", "Свобода" та "Сила людей".

У вівторок, 21 жовтня, відбудуться дебати між партіями "Громадянська позиція", "Опозиційний блок", "Солідарність жінок України" та Ліберальною партією, 22 жовтня - між Радикальною партією Олега Ляшка, "Об'єднанням "Самопоміч", партіями "Сила і честь" і "Громадянський рух". 23 жовтня в дебатах візьмуть участь "Батьківщина", "Блок лівих сил", "Відродження" та "Єдина країна".

Комуністична партія України відмовилася брати участь у дебатах.

Дебати розпочинатимуться о 21:15, у них візьмуть участь лідери партій. "Якщо лідер партії не приходить у визначений день на ефір, то час партії згорає", - зазначив З.Аласанія, додавши, що у такому разі тривалість випуску програми пропорційно зменшується.

За словами директора НТКУ, в національних дебатах лідери партій відповідатимуть на запитання, поділені на чотири тематичні блоки: внутрішня та зовнішня політика, економіка, питання соціальної та культурної політики. Крім того, їм буде поставлено запитання з регіонів. Також право поставити запитання матиме аудиторія. Лідери партій також зможуть поставити запитання опонентам і сказати завершальне слово.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА