17:12 05.11.2014

"Блок Порошенка" закликає "Батьківщину" відмовитися від політичного тиску в питанні підбиття підсумків виборів

2 хв читати
"Блок Порошенка" закликає "Батьківщину" відмовитися від політичного тиску в питанні підбиття підсумків виборів

Партія "Блок Петра Порошенка" закликає ВО "Батьківщина" відмовитися від політичного тиску в питанні підбиття підсумків виборів, зокрема на окрузі № 182.

"Партія "Блок Петра Порошенка" розцінює прес-конференцію народних депутатів від фракції "Батьківщина", а також заяви керівництва партії з приводу встановлення результатів виборів на виборчому окрузі № 182, як засіб політичного тиску на органи, уповноважені вирішувати виборчі спори", - йдеться в заяві, оприлюдненій на сайті партії в середу.

"Блок Порошенко" звертає увагу на те, що через політичний тиск, а також різноманітні інсинуації, окружна виборча комісія виборчого округу № 182 до цього часу не може виконати покладені на неї обов'язки, і оголосити результати виборів.

"Відзначаючи безпідставність обвинувачень у цій ситуації, і, враховуючи, зокрема, і міжнародний розголос подій на окрузі, наполягаємо на необхідності діяти виключно на правовій процедурі оскарження результатів виборів. Також очікуємо, що потенційні партнери із майбутньої коаліції діятимуть виключно у правовий спосіб з дотриманням чинного законодавства", - наголошується в заяві.

Як повідомлялося, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко в середу поскаржилася голові довгострокової місії зі спостереження за парламентськими виборами ОБСЄ/БДІПЛ Тану де Зулуету (Tana de Zulueta) на порушення виборчого законодавства в мажоритарному окрузі №182 (Херсонська обл.).

"Ю.Тимошенко повідомила про факти порушення виборчого законодавства кандидатом від президентської сили "Блок Петра Порошенка" Олександром Співаковським у мажоритарному виборчому окрузі №182, де переміг кандидат від "Батьківщини" Юрій Одарченко", - йдеться в повідомленні прес-служби партії.

Так, за словами лідера партії, затримані, яких тримають у СІЗО, голосували за мажоритарного кандидата всупереч законодавству. Також у виправній колонії №90 ув'язнені голосували за ксерокопіями посвідчень особи з розпливчастими фотографіями, за якими переважно не можна встановити особу. Після обробки 100% протоколів О.Співаковський випереджає Ю.Одарченка менше ніж на 200 голосів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА