17:39 24.11.2014

Відкриття першої сесії нової ВР не переноситься, наголошують у "Блоці Порошенка" і "Батьківщині"

1 хв читати
Відкриття першої сесії нової ВР не переноситься, наголошують у "Блоці Порошенка" і "Батьківщині"

Члени підготовчої групи першого засідання українського парламенту від "Блоку Петра Порошенка" і "Батьківщини" не сумніваються, що робоча група встигне вирішити всі питання, пов'язані з відкриттям Верховної Ради VIII скликання і перше засідання відбудеться 27 листопада.

"Питання перенесення (відкриття - ІФ) не розглядалося, оскільки рішення робочої групи ви знаєте. Відповідно, ніяких змін не було... Наголошуємо: дуже важливо, щоб сесія відкрилася 27-го числа", - сказав представник "Блоку Петра Порошенка" Володимир Гройсман на брифінгу в понеділок у Києві.

У свою чергу, представник ВО "Батьківщина" Андрій Кожем'якін, відповідаючи на запитання журналістів про те, що є інформація про можливе перенесення першого засідання новообраної Верховної Ради на 2 грудня, заявив: "Уповноважені представники політичних сил підтвердили сьогодні, що 27-го о 10.00 має відкритися урочисте засідання".

За його словами, відкритими залишаються питання розсадження народних депутатів, питання формування комітетів і керівництва в них.

"Наша позиція така: будь-яка відстрочка відкриття роботи цієї довгоочікуваної Верховної Ради призведе до того, що український народ нас не зрозуміє", - додав А. Кожем'якін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА