17:08 01.12.2014

Ярема пообіцяв протестувальникам оперативно інформувати громадськість про розслідування подій Євромайдану

1 хв читати
Ярема пообіцяв протестувальникам оперативно інформувати громадськість про розслідування подій Євромайдану

Генеральний прокурор України Віталій Ярема зустрівся з головою громадської організації "Коаліція учасників помаранчевої революції", представники якої провели акцію біля будівлі Генпрокуратури й обговорив питання розслідування подій 30 листопада 2013 року, а також інших подій під час Євромайдану.

Як повідомляє в понеділок прес-служба Генпрокуратури України, представник громадськості під час зустрічі висловив низку претензій стосовно ходу розслідування подій 30 листопада 2013 року, пов'язаних із побиттям студентів, які брали участь у мирній акції протесту, та іншими резонансними подіями Євромайдану.

Генеральний прокурор повідомив про хід слідства та про низку об'єктивних перешкод, які стоять на заваді. Обговорювалися проблемні питання стосовно розслідування побиття мирних мітингувальників 30 листопада 2013 р. та масових убивств громадян 18-20 лютого 2014 року.

Генпрокурор запевнив, що особисто зацікавлений в об'єктивному та якнайшвидшому розслідуванні, оскільки сам був учасником мирних акцій протесту на Майдані.

"Громадські активісти висловили побажання максимально широкого інформування громадськості щодо ходу розслідувань кримінальних проваджень. Генеральний прокурор запевнив, що відповідну інформацію оперативно оприлюднюватимуть на офіційному сайті Генеральної прокуратури", - зазначено в повідомленні прес-служби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА