09:38 09.12.2014

Україна має намір відновити переговори з Сінгапуром про вільну торгівлю та перейняти досвід у боротьбі з корупцією - Порошенко

1 хв читати
Україна має намір відновити переговори з Сінгапуром про вільну торгівлю та перейняти досвід у боротьбі з корупцією - Порошенко

Президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Сінгапуру Лі Сієн Лун обговорили активізацію співпраці між країнами.

"Петро Порошенко подякував Лі Сієн Луну за його особисту підтримку територіальної цілісності та непорушності кордонів України, про що керівництво Сінгапуру вперше заявило на початку російського вторгнення в Крим", - повідомляє прес-служба глави Української держави про результати зустрічі в Сінгапурі.

П. Порошенко зазначив: "Сьогодні США, Канада, Японія, Австралія та інші країни демонструють солідарність з Україною. Спасибі, що серед цих держав є Сінгапур".

Сторони також обговорили співпрацю у військово-технічній і науковій сферах, вказали на необхідність відновлення переговорів щодо угоди про вільну торгівлю між Україною та Сінгапуром і міжнародної макрофінансової допомоги для України.

"Президент України відзначив, що одним з пріоритетів української влади є боротьба з корупцією. Петро Порошенко високо оцінив роботу Бюро корупційних розслідувань Сінгапуру і запропонував поділитися досвідом у боротьбі з корупцією. Президент додав, що найближчим часом почне працювати Антикорупційне бюро в Україні, і важливо залучити успішний досвід Сінгапуру", - йдеться в повідомленні.

Глава держави зазначив: "Ми повинні бути прозорі. Співпраця з Сінгапуром дасть потужний сигнал для довіри з боку інвесторів".

Співрозмовники також обговорили подальшу активізацію співпраці між країнами на міжнародній арені, насамперед у рамках ООН та її інститутів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА